Bestuursleden gezocht!

We want you on our team!!!

Wir suchen eifrig nach,,nl,enthusiastischer,,nl,Menschen und es kann sicherlich noch,,nl,Vorstandsmitglieder an,,nl,Wir kommen in den Wintermonaten ca,,nl,Zeit zusammen und organisieren verschiedene Aktivitäten für seine,,nl,gibt eine Zeitung und ein digitales Gesichtsbuch und halten Mitglieder über die Website und Social Media informiert,,nl,Möchten Sie,,nl,welicht mit einem Mitschüler,,nl,Schritt in unserem Board und in Kontakt auf diese Weise mit der Schule und Kommilitonen zu halten,,nl,Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren,,nl,Weitere Informationen Mail an,,nl,bel,,en,Wir hoffen, bald von Ihnen zu hören,,nl,Vorsitzender Kreuz Harness,,nl meerdere enthousiaste (oud)leerlingen om het bestuur van Dwarstuig te versterken.

Bij voorkeur mensen met gedegen kennis van de PC, Msoffice, social media, Google Drive, etc. en met name iemand die met plezier adverteerders wil werven en de contacten met hen wil onderhouden.

We bestaan momenteel uit een gezellig team van 8 personen. We komen in de wintermaanden ca. 7 keer bij elkaar en organiseren verschillende actviteiten voor (oud)leerlingen van de EZS, geven een krantje en een digitaal smoelenboek uit en houden leden op de hoogte via website en social media.

Lijkt het je leuk om, welicht samen met een klasgenoot, in ons bestuur te stappen en op die manier in contact te blijven met school en mede-studenten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Voor meer informatie mail naar secretariaat@dwarstuig.nl

We hopen snel van jullie te horen!