Tableau d'affichage

touwen

Op deze pagina kun je berichten plaatsen. Avant votre message ici, nous devons d'abord approuver. Nous nous efforçons de l'intérieur 24 heures pour publier un avis. Velden met een * zijn verplicht. Je email-adres wordt niet gepubliceerd.

 

 

Schrijf een berichtje op ons prikbord:

 
 
 
 
 
 
 
We behouden het recht om berichten te redigeren of helemaal niet te publiceren.
10 entries.
Wieke Vlaun-Rensink d'Amsterdam écrit sur 11 décembre 2017 à 15:01:
Baan Advertentie Zeilschip Pedro Doncker:
- Kapitein
- Mat
- Maat

V&S Charter biedt een baan als kapitein, stuurman of maat in een dynamisch zeilteam op het tallship Pedro Doncker (47 meter), vanaf april tot en met medio oktober 2018 (of een deel van het seizoen).

De Pedro Doncker zeilt dag- en weektochten o.a. vanaf Kiel in Duitsland en is een bekend deelnemer aan de zeilevents in de Noord- en Oostzee.

Baan: Kapitein
Met een salarisindicatie van 2800 Euro voor de positie kapitein. De taken van de kapitein omvatten het leiding geven aan de bemanning en u bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het schip in de breedste zin van het woord. Zowel het onderhoud en het in vaarklare toestand houden van het schip, als ook goed contact onderhouden met de gasten en ons kantoor zijn van belang. Vaarbevoegdheid master of sailing ships tot 500GT, in het zeilgebied IIIA.

Wilt u graag deel uitmaken van het Pedro Doncker team en meer informatie over de verschillende posities neem dan contact op met
info@vscharters.com of bel Wieke Vlaun: +31651759232 of Silvia Wartenberg: +4917630143034.
cees schoonbeek from Son écrit sur 13 Novembre 2017 à 21:57:
Available: retired tug captain (ocean) 67 yrs

Many miles, sail as well.
Several Atlantic crossings and charter experience.
EZS KZV, STCW etc.
As 1st or 2nd officer. Also a retired medical doc.
Call Cornelis (Cees) Schoonbeek. Dutch resident.
Mobile 00 31 6 470 20 222
cornelis800@gmail.com
ketelbinkie from Van der Rest Sail Charter écrit sur 25 Octobre 2017 à 17:07:
Van der Rest Sail Charter zoekt voor de J.R. Tolkien en de Loth Lorien matrozen voor het seizoen 2018

Klik hier: advertentie
Zie meer info op onze website: http://www.restchart.com/

Andries Bovenkamp
Jouke Lemmers from Rotterdam écrit sur 20 Octobre 2017 à 10:19:
Wanted: Leuke 'Boots' voor zeiljacht Cherokee.

In een super mooi vaargebied: Schotland, Faröer, Orkney en Shetland eilanden, Ierland, Cornwall, Bretagne en de Kanaal eilanden.
Van 21 Peut Pour 10 Octobre. Gage € 1050,-/maand + 7% vakantiegeld.

Zeil je graag en ben je op zoek naar een relaxte leer-werkplek (de vaartijd wordt opgeschreven in je monsterboekje) in een heel mooi en afwisselend vaargebied (elke dag een andere haven) en ben je klantgericht en enthousiast?

vind je het leuk om:
-te zeilen
-met mensen om te gaan
-en te koken

en vind je het niet erg om:
- boodschappen te doen
- je handen uit je mouwen te steken

stuur dan een mailtje naar info@offshore-yacht-charter.com of bel 06-16952263

https://www.offshore-yacht-charter.com/vacature-bemanning/

Liam from Lunenburg écrit sur 18 Octobre 2017 à 19:28:
Class Afloat - operator of the STS Gulden Leeuw, is hiring a 2nd Officer on a 2 month contract beginning January 27, 2018 in Bridgetown, Barbados and disembarking on March 28, 2018 in Havana, Cuba. Shorter contracts disembarking in Costa Rica can be considered.

The 2nd Officer must hold a valid STCW-95 certificate with a Dutch certificate of competency for sailing vessels (or equivalent sail endorsed license). and medical with at least 1 year experience as an Officer a comparable vessel. Competitive wage, air travel to and from, and health insurance provided by Class Afloat.

For more information on Class Afloat, the Gulden Leeuw and this year’s itinerary please see www.classafloat.com.
Please send resume and copy of qualifications to Liam Tayler at operations@classafloat.com by November 10, 2017
Ben Vroom de Enkhuizen écrit sur 17 September 2017 à 01:38:
EXPEDITION PACIFC ISLANDS

Momenteel ben ik bezig met de aanvraag van een vergunning voor het uitvoeren van een expeditie naar Kiribati en Fiji. Om een bijdrage te leveren in het welzijn van de lokale economie willen we kleine duurzame projecten starten. Te beginnen met de productie en handel in handgemaakte kunstwerken. Er is lokaal (en later internationaal) vraag naar kunstzinnige 'souveniers' als: houtsnijwerk en geweven producten. Ons doel is om het aanbod van deze producten te garanderen door:
Training, Tools and Transport.

Concreet gaan we eilanders opleiden voor het maken van houtsnijwerk. Ik heb contact met resort eigenaren op het hoofdeiland (Christmas Island) die naarstig vragen naar souvenirs voor hun (rijke) visserman toeristen. Vorige reis op deKwai had ik een set carving tools aan een vriend gegeven op Washington island, en bij mijn volgende bezoek overhandigde hij me twee schitterende maskers. De resort eigenaar (op het andere eiland op twee dagen varen) was enthousiast. Dus er is lokaal vraag en aanbod.

Het plan is om een tijdje de kiribati eilanden op en neer te varen voor het vergaren van handicrafts. Daarna door naar Fiji voor droogdok en om te bevoorraden en te bunkeren.

We zijn op zoek naar enthousiaste zeilende reisgenoten die willen helpen investeren in deze expedite. Wat we te bieden hebben is het avontuur van je leven op onze 70 voets custom built Lidgard. Bovendien kan ik je helpen met je EZS opleiding, en het aftekenen van je EZS boekje.

We zijn nog maar net begonnen om eea op poten te zetten, dus als je creatieve ideeen hebt voor crowd funding of het creeeren van een social network, dan hou ik me graag aanbevolen!

Met vriendelijke zeegroet uit de Pacific,
Ben Vroom
Master 500GT all ships worldwide
001 36037108218
vroomben0@gmail.com
Silvia Wartenberg d'Amsterdam écrit sur 14 September 2017 à 14:02:
Baan Advertentie Zeilschip Pedro Doncker:
- Kapitein
- Mat
- Maat

V&S Charter biedt een baan als kapitein, stuurman of maat in een dynamisch zeilteam op het tallship Pedro Doncker (47 meter), vanaf april tot en met medio oktober 2018 (of een deel van het seizoen).

De Pedro Doncker zeilt dag- en weektochten o.a. vanaf Kiel in Duitsland en is een bekend deelnemer aan de zeilevents in de Noord- en Oostzee.

Baan: Kapitein
Met een salarisindicatie van 2800 - 3600 € bruto voor de positie kapitein. De taken van de kapitein omvatten het leiding geven aan de bemanning en u bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het schip in de breedste zin van het woord. Zowel het onderhoud en het in vaarklare toestand houden van het schip, als ook goed contact onderhouden met de gasten en ons kantoor zijn van belang. Vaarbevoegdheid master of sailing ships tot 500GT, in het zeilgebied IIIA.

Wilt u graag deel uitmaken van het Pedro Doncker team en meer informatie over de verschillende posities neem dan contact op met
info@vscharters.com of bel Wieke Vlaun: +31651759232 of Silvia Wartenberg: +4917630143034.
Mari d'Amsterdam écrit sur 7 September 2017 à 10:13:
Oppas voor schip in wintermaanden gezocht

De Avontuur (2m) ligt komende winter in Amsterdam als hotelschip. Ik zoek iemand(en) die op het schip willen wonen (ca. december t/m maart, eerder kan in overleg) in ruil voor het ontvangen en aanwezig zijn als er gasten zijn. Er is de mogelijkheid wat geld te verdienen met de schoonmaak en in de kerstvakantieperiode is er ca 20 uur betaald werk per week ivm individuele gasten.
Stuur me een berichtje bij interesse.

Salutation, Mari
info(à)klipperavontuur.nl
Sailing Classics from Roermond écrit sur 28 July 2017 à 14:32:
Sailing Classics CV has an immediate opening for a

Crew and Certificates shore administrator

The unique Sailing-Classics concept:
Sailing-Classics offers authentic yacht sailing cruises with 16-28 guests (mainly cabin charter), combinant la voile authentique sans horaire fixe avec un grand confort et un service de haute qualité,,en,sports nautiques,,en,le service d'appel d'offres,,en,les excursions terrestres,,en,Vous pourrez vous aider à manipuler les voiles et la navigation,,en,nos navires,,en,Kairos,,el,voile depuis,,en,équipage,,en,Et Rhea Chronos,,en,à la fois 54m,,en,qui fonctionne depuis,,en,et,,en,respectivement,,en,Les navires sont immatriculés comme des navires de croisière commerciaux néerlandais,,en,CCV,,vi,et certifié en classe RINA,,en,Nous exploitons la mer Méditerranée année et croisière en été et dans les Caraïbes en hiver,,en,Nous recherchons une personne pour organiser et planifier notre équipage à bord, ainsi que la coordination avec les autorités néerlandaises et les sociétés de classification pour les certificats du navire et les assurances,,en,Principales responsabilités,,en,• Gestion du plan d'équipage, y compris le développement à long terme de nos ressources humaines,,en, watersports, tender service, shore excursions, etc. Guests are welcome to help with handling the sails and navigation.

Our Ships:
Kairos (38m, sailing since 2007, 6 crew); Chronos and Rhea (both 54m, operating since 2013 and 2017 respectively, 9-10 crew). The vessels are registered as Dutch commercial cruising vessels (CCV), and certified under RINA class. We operate year-round and cruise the Mediterranean Sea in summers and the Caribbean in winters.

We are looking for a person to organise and plan our crew on board as well as the coordination with Dutch authorities and the Classification Societies for ship certificates and insurances.

Main responsibilities:
• Crew plan management including long term development of our human resources.
• Coordination de la planification de l'équipage toute l'année pour nos trois navires,,en,• Le recrutement actif pour les postes ouverts et le suivi des applications et des requêtes,,en,• Des entretiens avec les candidats en coopération avec des opérations et directeur général,,en,• Gestion de base de données pour l'équipage disponible,,en,• Point de contact principal pour les requêtes de l'équipage,,en,à la fois en service et à terre,,en,• Gestion des performances record des possibilités d'équipage et de carrière,,en,• Collaboration étroite avec le directeur des opérations et le service de vol,,en,• Gestion des contrats pour l'équipage conformément au droit du travail néerlandais,,en,• Organisation des certificats nautiques pour l'équipage,,en,CoC,,en,Monsterboekje,,en,...,,en,et l'administration des certificats de navires tels que COS,,en,Certificats de classe,,en,• Assurer la liaison et l'administration pour les assurances de nos navires,,en
• Active recruitment for open positions and follow-up on applications and queries
• Interviews with candidates in cooperation with operations and general manager
• Management of database for available crew
• Main contact point for queries from crew, both on duty and ashore
• Management of performance record of crew and career opportunities
• Close collaboration with operations manager and flight department
• Management of contracts for crew in accordance to Dutch labour law
• Organisation of nautical certificates for crew (CoC, Monsterboekje,…) and administration for the ships certificates like COS, Class Certificates
• Liaison and administration for insurances of our vessels

Contexte et qualifications,,en,• Vous avez une solide connaissance des documents nautiques et administration,,en,• Vous maîtrisez l'anglais,,en,à la fois orale et écrite,,en,• approfondir les connaissances sur le néerlandais et / ou l'allemand est un atout,,en,• Vous avez de solides compétences organisationnelles et de gestion,,en,expérience en RH est un atout,,en,• Vous êtes un joueur d'équipe avec une attitude « can-do »,,en,• Vous êtes pro-actif et peut travailler de façon autonome,,en,• L'expérience sur les navires de navigation est très appréciée,,en,CV Voile-Classics est basé à Roermond,,en,Limburg,,en,et il y a une société de vente pour le marché allemand situé à Stuttgart,,en,Allemagne,,en,Classics Voile CV offre un contrat à durée indéterminée à temps plein,,en,avec période d'essai,,en,y compris la possibilité de travailler à domicile,,en:
• You have a solid knowledge of nautical paperwork and administration
• You are fluent in English, both oral and written
• Additional knowledge of Dutch and/or German is a strong asset
• You have strong organisational and management skills, experience in HR is an asset
• You are a team player with a “can-do” attitude
• You are pro-active and can work independently
• Experience on sailing vessels is much appreciated

Sailing-Classics CV is based in Roermond (Limburg) and there is a sales company for the German speaking market located in Stuttgart, Germany.

Sailing Classics CV offers a full time permanent contract (with trial period) including the possibility to work from home. Le travail implique Voyage de temps en temps aux navires et à Roermond et Stuttgart,,en,Les candidats intéressés sont priés d'envoyer leur CV et une lettre de motivation concise citant leurs attentes salariales à crewing@sailing-classics.com,,en,Bertie Ledeboer,,en,de Hoog-Keppel,,nl,POUR LA VENTE Musée Luxemotor,,nl,Entièrement x4,11 sous certification,,nl,CVO,,lv,nouveau bateau-maison de voile à moteur,,nl,bienvenue dans un musée,,fy,demande EUR prix,,nl,Bertie Ledeboer et Kees de Lind van Wijngaarden,,nl,Anja Wester,,en,Je suis à la recherche d'un ensemble de livres pour KZV et les aboutissants de la main de,,en,afin de pouvoir se préparer avant que je vais commencer mes études en Octobre,,en,L'emprunt jusqu'en Octobre est aussi très bien,,en,De préférence en anglais,,en,mais je suis Néerlandais,,en,donc néerlandais serait également OK,,en,Merci de me faire savoir si vous n'avez pas besoin de vos livres,,en,pour un moment,,en.

Interested candidates are requested to send their CV and a concise motivation letter quoting their salary expectations to crewing@sailing-classics.com
Bertie Ledeboer from Hoog-Keppel écrit sur 23 July 2017 à 14:23:
TE KOOP museale Luxe Motor 1924 24x4,11 Volledig onder keur (CVO) nieuwe motor varend woonschip, welkom in elke museumhaven
vraagprijs EUR 198.500,-
Bertie Ledeboer en Kees de Lind van Wijngaarden

Activités