DwarsTuig

Vereniging Oud-leerlingen Enkhuizer Zeevaartschool

Lid worden van onze vereniging? 

Dat kan! Je kunt al lid worden als je 1x examen hebt gedaan op de Enkhuizer Zeevaartschool. Het is niet eens belangrijk of je geslaagd bent.

Op school heb je kennis gemaakt met veel mensen die je misschien later weer tegenkomt op het water. Soms zoek je werk en soms zoek je een collega om mee samen te werken of wil je eens mee met een overtocht. Om het netwerk van bekenden te vergroten is de vereniging Dwarstuig opgericht.

In het verleden gaven wij een papieren “smoelenboek” uit waarin je alle leden en collega zeilers makkelijk kon terugvinden. Vanaf komend najaar wordt dit een digitale versie die alleen door leden via deze site is in te zien. Daarmee voldoen wij aan alle richtlijnen van de AVG (algemene wet gegevens bescherming.  

 

Word nu lid!

Door onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te versturen naar DwarsTuig schrijf je je in als nieuw lid.

Wanneer je toestemming geeft om de contributie automatisch af te schrijven dan betaal je € 9,50 per jaar. Anders is de contributie € 10,50 per jaar.

Onderaan het formulier vragen wij om je behaalde diploma’s en ervaring op te geven. Deze gegevens gebruiken wij in het digitale “smoelenboek”

Mocht het invullen en/of verzenden problemen geven, laat ons dat dan alsjeblieft weten. Je kunt ons mailen via info@dwarstuig.nl

 

Algemeen


 

 

Postadres

 

Betaling

 

Diploma's en ervaringBeveiligingscode Beveiligingscode